Het was een zondig spel
begeerte liet me dwaze dingen doen,
geen liefde maar pure lust
uit mijn zaad groeide je ,
niks anders bond mij met je moeder,
ik snakte naar verliefdheid,
vond die en brak alleen onze harten
alles vuurde gloed en mijn gevoelens werden verscheurd,
de kloof tussen ons bleef