Altijd maar…
Altijd maar…
denken aan eten
Altijd maar…
na het eten flink zweten
Altijd maar…
de vinger in de keel na het eten van iets
Altijd maar…
overgeven dat is ook weer zoiets..
Altijd maar…
nadenken voordat ik iets in mijn mond stop,
Altijd maar…
al die calorieën tellen, het wordt allemaal berekend in mijn kop!
Altijd maar…
vage smoesjes ophangen tegenover familie, vrienden en mijn vriend,
Altijd maar…
‘nee ik heb al gegeten’ zijn ze nu echt zo bijziend?
Maar nu, morgen mijn eerste therapie want ik word er gek van,
ja ik wil beter worden dat is nu mijn plan..!
Ik wil dit niet meer,
niet altijd meer aan eten denken want dat doet zeer..!!
Spannend is het zeker morgen,
maar ik hoop dat ik over een tijdje zit zonder zorgen!!
Ik word weer beter!!!!!!!!
want zo werkt het voor geen meter!!!
Er is over een tijdje geen altijd maar… meer,
dan zal ik mij veel beter voelen en doet het allemaal niet meer zo zeer..!!!!
Liefs, Miep