hier wil ik met je wonen
zie de foto op het buroblad
als ik eraan denk krijg ik al rode konen
want ja die stek is me wat
kan het hier niet laten zien
want weet niet hoe dat werkt
weet wel dat ik het verdien
samen met jou
als ik ernaar kijk
is dat gevoel wat versterkt