Voor Eeuwig en Altijd..
Nooit durven denken dat twee mensen,
Een jonge en een meisje
Zo veel van elkaar konden houden.
Een traan dat stiekem over m’n wang glijd
Een traan van geluk, geen traan van verdriet.
Een traan dat laat voelen dat ik nog nooit
Zo veel voor iemand gevoeld heb als iemand zo lijk jij.
Wand jij, jij bent heel speciaal voor mij !
Neen, jij bent geen gewone jonge voor mij
Jij bent veel meer…
De uren dat ik bij je ben lijken seconden te zijn,
De uren dat ik van je weg ben lijkt een eeuwigheid te zijn.
Pff.. Waarom?!
De wereld zo groot,
Wij zo klein,
En toch hebben we elkaar gevonden
op deze grote bizarre wereld..
Ik weet dat ik altijd zij ‘niets is voor eeuwig en altijd’’
Maar neen, ik weet nu dat ik het zo fel fout had !
Wand wij, Wij voor eeuwig en altijd ! !!
__________________
26.07.'07