liefde is ...
alles wat je kan geven
je leven beleven
samen met die ander
liefhebben van elkander
delen van gevoelens
delen intens
luisteren naar elkaar
liefde zo deelbaar
veel kunnen accepteren
en daardoor ook dingen leren
puur en oprecht
ja dat is wat de liefde zegt
elkaar niet claimen
dat is een goed voornemen
elkaar beminnen
wij lieve vriendinnen
elkaar strelen
lieve woordjes toespelen
samen heerlijk slapen
telle de schapen
dromen over elkaar
jij bent me zo dierbaar
dus ja wat liefde is
een geestelijke en
lichamelijke verbintenis