Ik kan geen woorden vinden
die jou kunnen vertellen
wat ik voor je voel
Ik kan geen woorden vinden
die uiting geven aan hetgeen
wat ik met mijn zoen bedoel
Ik kan geen woorden vinden
die de pijn in mijn hart
beschrijft als ik jou mis
Ik kan geen woorden vinden
die kunnen zeggen
hoe fijn bij jou zijn is
Ik kan geen woorden vinden
voor mijn rode wangen
van verlangen om bij je te zijn
Ik kan geen woorden vinden,
want er zijn geen woorden
geen enkel woord komt in de buurt
van wat ik voor jou voelt.
Alle woorden halen het niet,
mijn hart schreeuwt het uit,
maar omschrijven kan ik het niet.
Mijn woorden, ze zijn op..
~Lieve jij, ik wil zo graag samen met je zijn, voor altijd en daarna. Ik kan wel zeggen 'ik hou van je', maar die woorden doen mijn gevoel te kort, ik doe veel meer dan dat~
Augustus 2007