Altijd al gevlucht
Voor emoties en gevoelens
Altijd op de vlucht
Voor liefde en intimiteit
Op de vlucht
Bang
Om begrepen te worden
Bang
Om van iemand te houden
Altijd op de vlucht
Voor het verleden
Voor het heden
Voor de toekomst
En nu dus ook
Voor het leven