Soms heb je iets raars
Soms dan heb je z’n bui dan word je om alles kwaad.
Dan hoop je dat iedereen je maar met rust laat.
Je word dan om het kleine ding al boos, ook al doet die gene niets.
Maar jij bent dan wel iemand, die zoekt dan toch altijd wel iets.
Je krijgt dan soms het gevoel, van eenzaamheid.
En vraagt je af ‘ben ik wel z’n aardige meid’
Misschien gaat het later wel weer over dat rare gedoe.
En ben je vandaag gewoon een beetje te moe.