je leven gaat voorbij
als een bloem die haar blaadjes verliest
elk jaar van je leven
laat de bloem een blaadje los
net zolang tot er nog maar een blaadje over is
zodat je terug kan kijken op je leven
als een bloem golfend in de wind
in de stralende zon
dan kun je zeggen dat je heb geleefd
en laat het laatste blaadje los......