Wakker worden de wereldse vrees is terug
Al het bloed rijkt tot in mijn hersenen
Grote schoonmaak na een paar droge buien
Breng paranormale wereld in de achtertuin
De oorsprong van mijn verhalen, het diepste
De pijn van verlangen de essentie te vatten
Bijt ik mij in mij eigen lip door te leven
Ja de grap is ik survival tussen de mijnen
Geen moment klinkt angst terug uit de echo
Klare hap voor onze ziel wordt weggeschoffeld
Klaar voor revolutie wacht de geurilla af
Dagelijks rumoer geeft reden tot nadenken
Vele malen hysterisch geschreeuw aangehoord
De wegen van realiteit ver van begaande paden
Dwalend door de ruimte lijkt het alles licht
Verlichting voor de verlichting brengt druk
Daarom luister naar de fluistering wees beducht
Ik ben geen dag ouder dan ooit ik geleven heb
Hergeboren wordt je elk moment de kans riant
Een stap vooruit in het oneindige is genoeg
Leven schiet voorbij waar jouw voetafdruk blijft