de gestorvene
ik zou zeven maal om de aarde gaan
als het zou moeten op handen en voeten
zeven maal om die ene te groeten
die daar lachend te wachten zou staan
ik zou zeven maal over zeeen gaan
schraal in de kleren, wat zou het mij deren
als ik uit de dood die ene kon keren
zou ik zeven maal over zeeen gaan
zeven maal... om met zijn tweeen te staan
*********
ik heb dit gedicht gedeeltelijk van ida gerdhart maar een paar veranderingen erin gebracht. dit heb ik gedaan als laatste groet aan m'n overleden oma en opa.