De avond valt, maar voor mij word het licht
En in de ochtend doet de een zijn ogen open, maar ik doe ze dicht
Savonds kijkt men naar de sterren, maar ik kijk naar de zon
Zo verblind was ik gisteren, toen ik dacht dat het niet kon
Ik hoor vandaag dingen, ze maken me blij
Sven, Zazoe, en Cleo.. zij staan voor altijd aan mijn zij
Ik voel ze, ik weet het, de kracht!
En laat die mensjes maar praten, ik ben de eerste die lacht!
[a]Littl Angel[a] staat voor altijd voor mij klaar
En zonder Rosa kan ik niet, daarom heb ik haar
Joris, laat ik nooit meer gaan..
En voor de rest heb ik niemand nodig, met hun kan ik het aan
E* woorden, staan in mijn hoofd geschreven
en ik mis je is in mijn huid achtergebleven
Ja ik kan het wel, dat zij jij ook, nu zie ik het door mijn verdriet
Onze vriendschap is hier te sterk voor, die breekt nooit niet
J* alles wat ons ooit elkaar heeft proberen te krijgen
Maakt ons sterker, en wij zullen altijd samen blijven
Laat die haters haten, ze zijn jaloers.. want wij zijn perfect
En wij blijven samen wat een Sanne of H***am ook zegt!
Ik mis je nu heel erg, maar ik weet dat jij mij niet vergeet
En ik vergeet jou ook niet, dus hetzelfde geld voor mij
Wat de rest zegt, boeid me geen reed
Want dit gaat niet voorbij!
Ja het komt wel goed, denk niet te moeilijk
Het leven is eigenlijk heel simpel
Als je er van wat wil maken maak je het geweldig
En doe je het niet, dan is het net een spel