waarom is de wereld zo hard?
kijken ze dan niet eens naar een kinder hart
zijn de kinderen dan niet de toekomst?
alles dat nog komen moet?
iedereen maakt ruzie...
om geloof of uiterlijk
ik leer altijd op school dat we gelijk zijn..
arm of rij groen wit of blauw
waarom vergeten grote mense dat?
waarom maken ze ruzie?
WAAROM?!?!