Een herinnering is soms zwaar,
Een herinnering hier of daar.
Ik denk nog vaak aan die tijd van ons twee.
Samen bij de efteling, De liefde aan de zee.
1 jaar waren we samen, vol goede tijd.
Een herinnering die blijft, hellaas tot mijn spijt.
Ik wil er namelijk niet aan denken,
Want het doet nog zo'n pijn.
Maar alles wat nu weg is,
Was toen er tijd zo fijn.
Ik heb ook geen gevoelens meer voor je, enkel de gedachten.
En je mag me best geloven, Daar zit ik niet op te wachten.
Een herinnering kun je niet verbannen,
Al was het nog zo'n mooie tijd en hadden we vele plannen.
Waarom doet het zo'n pijn?, Ik vind toch zo vreemd.
Net of er een gedachten is die je steeds weer claimt.
Ik wil van die herinnering af, maar ik zou niet weten hoe,
Ik ben al die herinneringen zo langzamerhand wel moe!