Vroeger-nu-toekomst.
Heel de wereld mag het weten.
Heel de wereld mag het zien.
Ik ben verliefd.
Wij zijn verliefd.
Gaan zelfs trouwen misschien.
Ja, verliefd, verloofd, getrouwd en kinderen gekregen.
Dat is nu dus allemaal weg, over, kan ik vergeten.
Waarom, waarom kon het niet goed blijven gaan.
Nu zal ik verder alleen door 't leven moeten gaan.
En kan ik door zonder haar aan mijn zijde wel tegen?
lex