Dit gedicht draag ik voor aan mijn oma die vandaag begraven is, ik heb er veel moeite mee om nu een gedicht te typen maar dit doe ik speciaal voor haar.
lieve oma
u bent uit mijn leven gestapt,
toen ik hoorde dat je overleden was wilde ik het niet geloven,
maar u bent gewoon met uw leven gekapt,
vreemd genoeg kan ik het niet begrijpen, hoe u dood bent gegaan,
mijn leven is nu helemaal naar de maan,
u hebt me in de steek gelaten, zonder vaarwel te zeggen,
helaas kan u dit niet meer uitleggen,
het liefst wil ik je nog 1 keer zien en voelen,
mijn hart is gelukkig nu weer aan het afkoelen,
ik heb deze hoofdstuk met jou moeten sluiten,
anders kan ik wel naar de toekomst fluiten,
ik hoop dat waar je bent je altijd aan me zal blijven denken,
doe opa de groeten van mij ik zal jullie beiden heel erg missen,
daar zal ik mij nooit aan vergissen.
Veel liefs en dikke zoen van mij
einde
snaatjuh