Ja, mevrouw.
Ja, meneer.
Alleen din
wat ze zeggen
niks van denken.
Ja, mevrouw.
Ja, meneer.
als een zombie
lopen en denken
klusjes doen
onder bevelen.
Ja, mevrouw.
Ja, meneer.
zie je niet
dat ik ween.
Ja, mevrouw.
Ja, meneer.
ik heb pijn
het doet zeer.
Ja, mevrouw.
Ja, meneer.
wel denken
spelen
en nog
veel meer.