Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ja je verjaardag zal te gek zijn
ja die dag zal bijzonder zijn
ik vier nooit iets
zaterdag een dag als een goudmijn
want jij bent jarig
en vanavond ben je er even niet
dus kan ik dichten voor jou
ja een beetje voorbarig
maar heb weinig tijd
zal nog iets moeten verzinnen voor jou
want je kreeg je kado al lieve meid
maar dat is niet genoeg
en dat zie je zaterdagochtend vroeg
lang zal je leven
in de gloria
en dingen met mij beleven
kus ja ja
Reacties op dit gedicht
anjaatjuh vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
MayadeBij*
:
Donderdag, augustus 09, 2007 20:38
ik vestig mijn hoop op kerstmis :) en anders hebben we nog iets als de paashaas..
Over dit gedicht
Auteur:
anjaatjuh
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
09 augustus 2007
Thema's:
[Houden van]
[Homoseksualiteit]
[Verjaardag]