Morgen is er weer een dag
waar niets moet, maar alles mag
Morgen is er weer een dag
maar vandaag was de dag dat ik jou zag
Morgen is er weer een dag
weet je wel dat ik je mag?
Morgen is er weer een dag
misschien een dagje zonder jou
Maar elke dag weet ik dat ik van je hou!