Voor jou schilder ik de warme zon,
op een donkere koude kille nacht,
jou tover ik een warm vuur,
jou geef ik mij, teder en zacht.
Mijn handen zullen je begeleiden,
naar het leven dat je zo graag wil,
ooit zal je niet meer eenzaam zijn,
de tijd komt, heb jij het nooit meer kill.
Tot die tijd daar zal zijn,
schilder ik jou, mystieke fantasie,
tot de tijd echt rijp zal zijn,
zullen m'n ogen jou dromen, tot ik realiteit inzie.