Heel diep binnenin mij
daar zit iemand
Hé, jij, diep daar binnen
stel je eens voor aan mij
Hé, jij, diep daar binnen
ik wil aan je wennen
Hé, jij, diep daar binnen
alleen als je tevoorschijn komt
leer ik je kennen
Hé, jij, diep daar binnen
was je daar heel even ?
Hé, jij, diep daar binnen
was jij dat nou echt ?
Hé, jij, diep daar binnen
nu weet ik een klein beetje hoe jij voelt
Hé, jij, diep daar binnen
volgende keer wil ik je herkennen
Hé, jij, diep daar binnen
geef me nog een kans !
Hé, jij, diep daar binnen
dat was me een ontmoeting
Hé, jij, diep daar binnen
draag jij dat allemaal alleen ?
Hé, jij, diep daar binnen
als jij verdriet hebt, wil ik je troosten
Hé, jij, diep daar binnen
SAMEN is beter dan alleen
06-02-2002 "Orchidee"