Tegenslagen!!!
Hoeveel tegenslagen krijg ik nou nog te verwerken!?
Soms lijkt alles tegen te zitten, maar dat zal niemand aan me merken.
Je denkt het gaat goed, nu heb ik het voor elkaar,
En dan gebeurt er iets naars en stort alles weer in elkaar.
Dit gebeurt zo vaak, het is geen kwestie van pech,
Dat hoort gewoon bij het leven, het is beter dat ik me daarbij neerleg!
Ik probeer door te gaan ondanks de pijn,
Ben blij dat er altijd positieve dingen zijn!
Daar probeer ik me aan vast te houden al lukt dat niet altijd,
Want soms is het allemaal zo zwart en denk ik "ik ben alles kwijt"!
Maar ik ben sterk, ik vecht hoe dan ook door,
Om te bereiken wat ik wil want daar leef ik voor.
Ik leef niet om in een hoekje zielig te gaan zitten doen,
Ik houd mijn hoofd omhoog, ik moet vooruit, en niet terug naar toen.
Ik kom er wel dat is iets wat ik zeker weet,
Want ik ben nog jong, mijn mogelijkheden zijn breed.
Gelukkig zijn is mijn voornaamste streven,
De illusie dat er geen tegenslagen meer zijn heb ik opgegeven.
Het is elke keer weer een harde les wat je leert,
Maar je groeit en word sterker zodat je je steeds beter verweert!!
Deze bikkel geeft niet op en gaat door hoe dan ook,
De mensen die me kennen weten dat, die breng ik soms aan de kook.
Omdat ik dan doe alsof niets me kan schelen,
En ik geen pijn voel, maar dat zeggen er zovelen.
Zij weten dat ik me dan rot voel en eigenlijk een schouder wil,
Van sommigen krijg ik die dan ook, en dan word ik even stil.
Want bikkels laten niet zien dat ze dat waarderen,
Maar ik ben ze er dankbaar voor dat kan ik zweren.
Hopelijk staan deze mensen bij de volgende tegenslag ook weer voor me klaar,
Want ik zal er ook altijd voor hun zijn, reken maar!!