Mijn Opa
Ik hou zoveel van jou
Jij en ik voor eeuwig samen
Wou dat het kon
Ik wil je niet kwijt
Want dat doet me pijn
Nu ben je alweer ziek
Waarom weer koorts en pillen
Zoveel pillen
Lieve opa het doet pijn
Maar ik wil bij je zijn
Ik weet dat jet nie kan
En dat doe ik ook niet
Maar alsjeblieft verlaat me nog niet
Ik weet binnekort ben ik je kwijt
Maar altijd is er onze band
Je hebt me zoveel geleerd
Je hebt me leren fietsen
Je hebt me leren vissen
Leren koken en zoveel
En dan je verhalen over vroeger
Over hoe je vroeger een kwaajongensstreek uithaalde
Met het meisje dat je zo lief vond
En nu je vrouw is
Al die verhalen en dingen die wij hebben gedaan
is een band van ons samen en heel speciaal
Ook al lig je nog zo stil
Of zeg je niks
Altijd is er die kneep die je doet
Als ik je hand vast heb
En dan weten we van mekaar dat het beter is zo
Ow opa ik weet dat het beter is dat ik afscheid neem
Maar een stukje van mij zit in jou
En een stukhe van jou in mij mijn lieve opa
Ik zal altijd van je houden altijd
Al die kusjes en woorden van ik hou van je zullen voor eewig bij me blijven
Omdat ik van je hou
En ik blijf dat doen
Tot de dood ons scheid
En daarna ook nog
Ow opa de pijn is te groot
Om je te verliezen
Maar beide weten we
Het is goed zo
Wij hebben al afscheid genomen
En altijd zal ik je bezoeken in het tehuis
Bij je graf daarna
Ow opa wist je dit maar