uit mijn ogen slaan schimmige ogen
trots, vertrouwen, (h)eerlijkheid
uit mijn ogen puur verlangen
die uitrijkt naar de "hoogste" tijd
nu!
mijn handen zullen de weg vinden
grijpend naar de jouwe
om me vanaf nu aan je te binden
herenigd door vertrouwen
body language zal de woorden waarmaken
de woorden die zeggen dat je bij me blijft
want zondra onze lichamen elkaar raken
worden onuitgesproken woorden de werkelijkheid
*Jeroen ik hou van je schat! Mis je nu heel erg maar dat komt allemaal wel goed, ik wil je alles geven schat!