Lief sterretje aan de hemel,
kun je me horen?
Elke keer als ik naar je kijk
voel ik me weer iets beter
omdat ik weet dat jij er nog bent.
-ook als is het dan ver weg-
Elke avond steek ik een kaarsje aan
en kijk een tijdje naar je
om te zien of je nog steeds zo straalt.
Want ik zou je nog graag wat willen vragen
Ben je trots op me en
hou je nog steeds van mij?
Lief sterretje, ik mis je...