ik hou van jou.
dat heb ik gezegt.
je weet dat ik het meende.
je weet dat ik alles meende wat ik zei.
het is dan nu wel over.
ik blijf van je houden.
je bent belangrijk voor me.
ik zou dat niet zeggen als dat niet zo was.
maar misschien is et beter zo.
mis me niet.
dat ben ik niet waart.
er veranderen dingen.
zo ook mijn liefde voor jou.
denk niet dat het jou fout is.
dat is het niet.
het is mijn fout.
ik hat van te voren moeten weten,
dat ik niet mijn liefde voor de rest van mijn leven,
al op zo'n jonge leeftijd kon geven.
t is goed zo.
beter als eerst.
ik hoop dat jij in orde bent.
en dat alles goed met je gaat.
met mij gaat het goed.
alleen...
ik heb het koud...