Een dierbare is me ontnomen,
zijn leven rap verloren.
Gisteren nog toekomstplannen,
Vandaag, verleden tijd.
Ik heb spijt,
spijt voor de laatste woorden die ik hem heb toegeschreeuwd,
spijt voor de dingen,
waar we onze tijd, niet aan hebben besteed.
Het leven lachte ons toe
maar hij werd het moe.
Zonder enig overleg,
zonder enig teken,
zei hij gedag,
aan zijn enige leven.
" een goede vriend"