Haren donker en krullend
Ogen om in weg te dromen
Die glimlach alles verhullend
Mijn bloed begint sneller te stromen
Gevoelens van liefde overspoelen
En zit de hele dag te dromen
Kon je mijn liefde maar is voelen
Kon je maar snel terug komen
Wachtend tot we weer beter zijn
Wachtend op de nieuwe start
Wachtend op minder pijn
Wachtend op jou hart
Je hart opnieuw gevuld
En zo trots als een pauw
Je sprekende gezicht ,dat niks verhuld
Ren ik in je armen en snik ik
SCHAT IK HOU VAN JOU……
Esther Wessels.