dag morgen,
goede morgen!
wat een stralende zonnige dag!
de vogels fluiten buiten,
vandaar dat ik zo vrolijk lag!
het is een begin van een nieuw leven,
een nieuw tijdperk voor ons allemaal!
mensen, word wakker!
zo worden wij toch niet gelukkig?
leef je leven vrolijk!
zonder pijn, haat, zonder verdriet!
en dat je die stralende vrolijke lach van mij,
op iedereens gezicht ziet.