heb jou gevonden
door de juiste advertentie
en nu zijn we verbonden
met de juiste chemie
wil mijn verdere leven
samen met jou beleven
zal je liefhebben en beminnen
ja we zijn heerlijke vriendinnen
en ook tevens elkaars levensgezel
ja mijn lieve miek
ik dank je hiervoor wel