je steelse blik
ja ik zie het wel
en ik heb schik
ik hoor je stem
door de foon
en ik vang hem
hoor je intonatie
wat zeg je nu?
ik hoor een vibratie
en dat op onze leefdtijd
had dat nooit verwacht
nee ik heb zeker geen spijt
want ik wil je liefde geven
met kussen overladen
alles met jou beleven
en dan als we vrijen
zo'n intieme blik
mijn hand rijkt naar je dijen
een zoen, ik voel je tong
smachtend naar meer
ja je bent nog jong
vijftig? zo voel ik me echt niet
want liefde maakt jong
wij hebben nog heel wat in het verschiet
mijn vingers tippen de toetsen aan
liefdevol
laat ik ze over het toetsenbord gaan
want ik wil je laten merken
hoeveel ik om je geef
dus toetsenbord moet dat verwerken
maar hij kan nog heel wat aan
dus lieve lief
zal ik mijn vingers vaker laten gaan