Mijn gevoel
Mijn gevoel dat zit op slot
Mijn gevoel zegt kom tot leven
Mijn gevoel dat is verdriet
Mijn gevoel dat is emotie
Mijn gevoel dat is pijn
Mijn gevoel is angst om te voelen
Mijn gevoel dat liefde wil geven
Mijn gevoel dat liefde aan wil nemen
Mijn gevoel dat ik zo graag wil voelen
Mijn gevoel het blijft nog zweven
Mijn gevoel het is zo moeilijk
Mijn gevoel ik wil het open
Mijn gevoel ik wil er niet voor weglopen
Mijn gevoel zegt geef nooit op
Mijn gevoel dat voelt eens kan ik zeggen
Mijn gevoel dat voelt wel goed
Mijn gevoel zal zeggen, ja ik durf te voelen
Mijn gevoel dat zegt durf te leven
Mijn gevoel dat blij zal durven zijn
Mijn gevoel dat zegt, ja ik ben gelukkig
Mijn gevoel dat voelt dat het leven fijn is
Mijn gevoel dat zegt ups en downs ze horen erbij
Mijn gevoel dat zegt de aanhouder wint
En dan kan ik straks zeggen
MIJN GEVOEL IS OPEN.