Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
een gevoel in mijn buik
Een gevoel in mijn buik
Niet precies wetend wat het is
Trekt mij naar jou
Bij jou voel ik me fijn
Bij jou voel ik me op me gemak
En heb ik het gevoel dat ik alles aan kan
Maar het mag niet zo zijn
Het gevoel wat ik heb
Niet precies wetend wat het is
Mag ik niet hebben!
Ik wil graag bij je zijn
Maar iets houd mij tegen
Waarom mag ik niet weten
Wat dat gevoel in me buik is?
Waarom mag ik niet bij je zijn?
Het is zwaar
Om dat gevoel te negeren...
Reacties op dit gedicht
wichinglove vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
wichinglove
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
16 augustus 2007
Thema's:
[Houden van]
[Samen]
[Teleurstelling]