straks zal ik je verwarmen
neem je dan in mijn armen
straks zal ik je kussen
en de liefde blussen
straks zal ik je beminnen
en weet nu al waar te beginnen
straks zal ik je vertellen
hoeveel ik van je hou
straks samen de sterren tellen
nee niet hier kom nou!
straks weer op zo'n eiland
heerlijk genieten van elkaar
wandelen langs het strand
dolfijnen spotten als ik over het water staar
straks
ja
straks
kom je uit je werk binnen
en ik ga je zoenen en beminnen
alvast een dikke zoen
op alle reizen die we gaan doen