sinds een paar weken ben je er niet meer,
sinds een paar weken ben je een engel,
een ster aan de hemel,
ik kan je niet meer zien,
ik kan je stem niet meer horen,
ik mis je,
misschien lieve oma,
kan ik je nog horen in de wind,
ik weet het niet,
we missen je,
en vooral opa,
maar we moeten verder zonder jou