gekwetst door de waarheid,
gekwetst door een leugen...
wanneer gaat mijn leven weer deugen...
wanneer krijgt mijn leven weer zin,
geen zorgen voor morgen,
kon ik zo'n morgen,
weer eens mee maken.
zonder pijn,verdriet,onzekerheid,
angst en kwaadheid,
zonder alles wat ik nu van binnen voel....