waarom loog je?
denk je dat het mij een fuck uit maakt van wie je houd?
je bent mijn beste vriend..
je bent een jongen waar ik om geef...
maar dan nog lieg alsjeblieft niet tegen me
ik ben blij als jij gelukkig mag zijn
geef niet om mij
ga verder met haar
maar wil je niet vergeten?
dat hier iemand altijd om je zou geven?