Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik droom
Mis jij dat ook
de blik in onze ogen
de ondoorgrondelijke passie
die er eens was
of was het een droom
is het nooit echt gebeurt
een sprookje dat niet echt was
en dus ook nooit is geweest
denk ik
alleen aan die uren
in jouw armen
heel stiekum
zou ik het soms nog ees willen doen
hoewel ik weet
dat het mis gaat
op het moment dat ik jou weer zoen
ik droom
een sprookje
dat nooit is geweest
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
lonely 1
:
Zaterdag, augustus 18, 2007 10:37
heel erg mooi geschreven,
ergens ook een beetje droef,
liefs, lonely 1
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
18 augustus 2007
Thema's:
[Dromen]
[IK]
[JIJ]