Bij jou altijd
-------------------
In jouw hoofd
In jouw ziel
Telkens bij in alles dat je doet,
zal ik er bijzijn.
Van af de wolken hier boven,
onzichtbaar voor je nu.
Want in jouw hart,
daar woon ik verder.
Als een memorie en gedachten,
van al die mooie tijden dat wij samen hadden.
Bij elke draai dat je neemt,
op het levens pad dat je volgt.
Dan zal ik je hier vandaan,
je liefdevol toe kijken.
Toch zal ik het wel missen,
je goede raad te geven,
en al de dingen doen dat wij samen deed.
Maar als de nacht je tegemoet komt,
sta ik in de schaduw van je gedachten.
Geschreven op dat stuk papier,
staat is alles wat in mijn hart stond.
Die heb je maar enkelfout gelezen,
want het lijkt toch of het gisteren was.
Toch zal ik geduldig naar het volgende keer,
bij elke lezing zullen het scherpen zachter worden
Evenwel wij zullen elkaar even moeten missen,
geduldig moeten wachten, toekijken hier vandaan.
Want
In jouw hoofd
In jouw ziel
Daar leef ik verder,
altijd ben ik bij je.
Je ben er nooit alleen....