Toen ik jou gisteravond daar zag staan,
mijn hartje stond weer even stil
Je keek me aan en glimlachte
die glimlach, wat doet ie me veel
Ik wil naar je toe rennen
maar toch hou ik me in
ik wil met je praten, je aanraken
maar ik weet het heeft geen zin.
Want elke keer weer
zodra we even samen zijn
is dat moment zo mooi
maar toch doet het me pijn.
We kunnen alleen wat praten,
een glimlach of een klein gebaar.
Verder kunnen we niet gaan,
want je hoort nog bij haar!