Verlangens zijn als heimwee, altijd aanwezig
Als dorst en water
Als jij en ik
Vervulde verlangens geven een glimp,
Een kleine voorproef van de hemel
Ze laten me spelen met de liefde
Zelfs onvervulde verlangens,
De onbereikbare kick van het leven,
Die droom, die nooit weggaande vlinder,
Moeten mij wakker houden,
Mij overtuigen dat er meer is,
Waar ik speciaal gemaakt voor bent