altijd ben ik met men vreugde en verdriet
naar jou toe mogen komen?
wetend dat jij me graag ziet.
in jou armen kan ik echt wegdromen.
ik voel me dan zo veilig en beschermt
en voel me niet meer zo alleen.
net een vader die zich over zen kind ontfermt.
ook jou leventje gaat niet alijd goed
maar ik wil er voor je zijn,
proberen begrijpen "waarom" je iets doet
samen heb je minder pijn
dit heb ik voor men beste vriend geschreven
ik hoop dat we nog heeel lang beste vriendjes blijve
xxxxx