Een klok tikt
en de uren,
dagen,
maanden
en jaren vliegen voorbij
de haarlok verandert van kleur
en het lichaam veroudert
het word ziek en zwak
zo eindigt een normaal leven
soms gaat het alleen niet zoals het geplant was
de klok kan zo
elk uur
elke dag
maand
of jaar
stoppen met tikken