Jou vertrouwen doet me goed
Je bent een schat
Maar volgens mij zit dat gewoon in je bloed
Ken je al Ongeveer 13 jaar
En nog steeds sta je altijd voor me klaar
Jij weet me vrolijk te krijgen in een tel
Nee nee,
Onze vriendschap is geen spel
Ik hou van je meid
dat weet je wel
Kan me geen betere vriendin wensen
Je bent voor mij een ster
Ookal ben je nog zo ver
In Goede en in Slechte tijden
Zal ik er altijd voor je zijn!
Kan me geen betere vriendin wensen
ik wil je niet kwijt