Twee dromen zweven samen,
naar Onze -Lieve-Heer,
de ene zit vol passie en vol vuur..
de andere is eerder koud en guur.
Ze zweven langs de sterren,
de ene heeft wat schrik,
laat mij me aan jou binden,
zo kunnen we elkaar straks vinden.
Ze zweven langs de maan
het is er koud en kil,
zullen ze een kaarsje branden?
ze kunnen zich eraan verwarmen!
Ze zweven langs de zon,
het is er gloeiend heet,
zo smelten ze tesamen,
één droom zal dat beamen.
Ze komen aan de hemelpoort,
ze gaat geruisloos open
ze worden in het licht opgenomen,
en nimmer zijn ze weergekomen
Bees