Ik schrijf gedichten
Mijn vrienden lachen me uit
Omdat ik me op zoiets kan richten
Lachen ze me recht in mijn snuit
Wat kan ik hieraan doen?
Wat moet ik er nou mee?
Van mijn vriendin krijg ik een zoen
Die vind mijn gedichten wel oke
Maar mijn echte vrienden zijn dit van mij gewend
Dichten is nu eenmaal niet HUN grootste trend
Mijn beste vrienden vinden alles goed
Zij weten wel hoe je een vriend behandelen moet
Zij zullen mij ook nooit verlaten
En nimmer zal ik 1 van hun gaan haten
Zij zijn jonger,en ik ben zestien
En alleen wij zullen de vriendschap in elkaar zien
Niemand zal zien,wat wij kunnen zien
We zijn met zijn vieren
Maar wij hebben een vriendschap voor tien
Mijn vriendin komt er dan ook bij
Zij samen staan dan ook altijd aan mijn zij...
Jay-T