lieve papa!
het maakt niet uit wie je bent .
ooit zal je huilen om wat het leven je brengt.
dan lijkt het leven nutteloos te zijn.
maar onthoud:na regen komt zonneschijn.
dus hou je hoofd altijd omhoog.
pak een doek en dep je tranen droog.
reageer niet op mensen die je willen zien trippen,
want uiteindelijk ben jij diegene die er mee zal zitten.
dus wat er ook gebeurt laat je niet kennen maar leef naar de dromen die de dag morgen zal brengen !