Terug komt alles wat ik wou vergeten,
mijn herinneringen, de pijn en het verdriet
dat ik om je had. Opnieuw voel ik me
wegzakken in de diepte waaruit ik me
net omhoog had gewerkt, maar nu blijf
ik onderin, niet meer in staat om te herstellen,
genezen kan niet meer. Voor mij is het voorbij...