altijd alleen
met de pijn vanbinnen
verward
je wil liefde,warmte
maar wil niet lastig vallen
mist in mijn hoofd trekt maar niet weg
ik vind de woorden niet
om alles te zeggen
om alles uit te leggen
ook mijn lichaam doet pijn
waarom is geluk steeds zo ver te zoeken
het is voor velen bestemd
maar blijkbaar niet voor mij