ik doe van je houden,
maar er word teveel gepraat
ik heb het fijn met jou,
maar er word teveel gehaat..
mensen gaan praten
& zo voel ik
me een beetje opgelaten..
waarom gaan ze zo doen?
waarom praten ze zo raar..
als ik hem alleen al zoen?
ik doe alsof het me niks kan..
maar het zit in mn hoofd
en ik word gek hiervan..
gun mij is plezier
want er is veel gebeurd
wat ik wil vergeten..
alleen maar pyn
nee, het had niet meegezeten
maar nu,
nu wil ik gelukkig zijn.
gelukkig met hem..
gun my dat geluk,
laat me blij zijn..
en maak me niet steeds stuk..
door al die klotepraatjes..